dilluns, 21 de novembre del 2016


Us presento la cançó És Nadal a Andorra que la cantarem amb els alumnes de 3r. Els hi agrada molt i l'estan treballant amb molta il·lusió. Donem les gràcies a l'autor de la cançó, Patxi Leiva i a youtube, també als alumnes de l'escola Harmonia que surten al vídeo. Esperem que la gaudiu tan com nosaltres!

dimecres, 16 de novembre del 2016



El pessebre màgic és la cançó de Nadal que farem amb els alumnes de 1r . Esperem que us agradi molt! Donem gràcies al grup de música que ha publicat aquesta cançó, el ruc català.


Amb els alumnes de 5è estem assajant aquesta cançó: Quan somrius, escrita per Josep Thió, component i autor de les cançons del grup català Sopa de Cabra.

dimarts, 15 de novembre del 2016


Estem preparant el concert de Nadal amb molta il·lusió i perquè aneu fent boca..aquí teniu algunes de les cançons que podreu sentir. Més endavant us aniré informant del dia i l'hora... Aquest cd va sortir l'any passat. Es titula Do re mi fa fred, l'hivern en cançons... El van fer els música Ferran Andechaga i Sergi Esparza (la musca). Aquest any farem la cançó Les campanades amb els alumnes de 6è. És molt xula i esperem que us agradi molt!