divendres, 14 de novembre del 2014

CONCERT DE NADAL

Els alumnes de 1r cantaran Ja ve Nadal i aquí teniu el vídeo que he trobat al youtube:


Els alumnes de 2n cantaran dues cançons, una en català i una en anglès: Dansa de les bones festes i Jingle bell rock.






Els alumnes de 4t de primària també cantaran una cançó preciosa i molt divertida de Nadal, es titula Nadal dels infants del món i en anglès una cançó de John Lennon Happy Xmas (war is over):



A cinquè cantarem una nadala tradicional catalana, El desembre congelat, plena de delicadesa i tendresa:









CONCERT DE NADAL 2014

Després de l'èxit aconseguit amb Dóna la nota, el cda del Vendrell ens ha tornat a regalar una meravella de cançó nadalenca: Somiem tots junts. la cantarem amb els alumnes de sisè. Escolteu-la, és preciosa...



 
Els alumnes de sisè de primària cantaran aquesta cançó el dia del concert de Nadal. Aquí us deixo el karaoke perquè pugueu practicar a casa. La cançó es titula All I want for Christmas is you:



dijous, 13 de novembre del 2014

PREPAREM EL NADAL AMB MOLTA IL·LUSIÓ!!!

Després de ballar les danses de la tardor el dia de la Castanyada, ara estem preparant les cançons del concert de Nadal que serà el dimecres 23 de desembre a la sala del poble de Sant Marçal. Us avanço alguna de les cançons que estem assajant:

Els més petits de l'escola, els de p3, cantaran A la nit de Nadal. Podeu cantar-la amb els vostres fills/es gràcies a aquest vídeo que he trobat al youtube. Animeu-vos!



Els nens i nenes de p4 cantaran Amb la llum del fanalet i aquí us deixo un vídeo de youtube molt interessant perquè pugueu assajar-la des de casa:



Aquest any els alumnes de p5 cantaran Cançoneta del bon tió de Nadal, tot un èxit des de ja fa uns anys a l'escola. Esperem que us agradi!





Aquí teniu el vídeo de la Castanyada de la nostra escola. Veureu una de les danses que vam ballar. 
Espero que us agradi!!!