dimarts, 29 d’abril del 2014

Aquests dies a l'escola hem fet la Setmana Cultural i aquest vídeo és una mostra del taller de música i expressió corporal:

http://youtu.be/BnqGsslpQ7I

divendres, 25 d’abril del 2014


donalanota_web_p


El divendres 6 de juny participarem en el projecte Dóna la nota que organitza el cda Pau Casals de Comarruga. Es tracta de cantar la cançó Mirall de pau tots junts a les 11 hores al pati, de manera que farem un homenatge a la música. L'objectiu és fer una crida i reflexionar sobre la necessitat de la música les escoles.

Us aniré informant...de moment anirem assajant la cançó que és preciosa.
Aquesta setmana estem fent tallers relacionats amb la terra durant la Setmana Cultural, que fem cada any després de Sant Jordi. A infantil fem un taller relacionat amb la dansa i jocs rítmics. A través d'una història dansem la xica bonica, els quatre llauradors, fem d'ocells, d'elefants i de peixos...Tot plegat, per poder ajudar el Cargol Gepet a arribar al Japó per trobar la planta màgica que salvarà la seva mare.
 



dimarts, 22 d’abril del 2014


Els nens i nenes de primària ballen i canten la cançó Kokoleoko! Que divertit!


Ens visita el músic penedesenc Paton Soler a l'escola, gràcies al Consell Comarcal de l'Alt Penedès. Tots els nens i nenes de l'escola vam gaudir-ne molt, vam cantar cançons tradicionals catalanes i ens ho vam passar d'allò més bé!

dimarts, 8 d’abril del 2014

Preparant el material de la Cantània Rambla Llibertat






Els alumnes de sisè ja tenen els poms a punt per les cançons Xocolatada infantil i Qüestionari blanc o negre! Els han elaborat amb paper de seda i han quedat molt vistosos! Us agraden?
Anem a cantar a l'Auditori de Barcelona el dilluns 19 de maig i les famílies també cantaran l'himne de Rambla Llibertat, Tothom hi és comptat, amb coreografia i tot!


Elaborem ritmes amb multicubs matemàtics. Es poden formar diferents grups rítmics, aquest és de quatre temps.